Blog Jeroen van der Wel

Managementinformatie

Accountancy, 01 februari 2018

Als ondernemer bent u dagelijks bezig kansen te creëren om uw ambities en doelen te verwezenlijken. Veranderingen gaan snel en voor u het weet raakt uw onderneming in een (groei) versnelling of bent u te laat om het tij te keren. Om tijdig beslissingen te nemen en bij te sturen, zijn actuele cijfers naast uw ambitie essentieel.

Veel tijd gaat bij ondernemers verloren in het bijhouden van belangrijke informatie over omzet en winstmarges in excelsheets buiten de boekhouding om. Dit komt veel voor als de administratie achteraf verwerkt wordt en waarin niet alle facturen gelijk worden vastgelegd, maar pas op het moment van betalen. U betaalt ieder jaar voor uw administratie, maar krijgt er geen inzicht voor terug. Een onbevredigende situatie !

Wat zou het toch mooi zijn als alle (management)informatie in een online toegankelijk systeem wordt vastgelegd en waaruit u al het inzicht krijgt wat u wenst om uw onderneming te sturen.

Dit is bij Worrell & Jetten mogelijk ! Het online en digitaal verwerken van de administratie is veelal goedkoper en makkelijker dan de handmatige verwerking op papier en levert ook een schat aan informatie voor u op.

Laat uw digitale inkoopfacturen in PDF rechtstreeks versturen door uw opdrachtgevers naar uw online ordner, wij noemen dat Basecone (kijk voor meer informatie op www.basecone.com ). Dit is tevens uw digitale archief. Wij koppelen wij uw bankrekening(en) aan het online boekhoudpakket voor het verwerken van de bankmutaties welke grotendeels herkend worden. Uw verkoopfacturen maakt u eenvoudig en direct in het online boekhoudpakket. Geen dubbele handmatige handelingen meer en alles zonder veel inspanning geregeld! Wel zo efficiënt.

Wij koppelen vervolgens uw online administratie aan ons financiële dashboard. Dit dashboard geeft live inzicht in de actuele financiële positie, die u met één druk op de knop moeiteloos naast de begroting kan leggen. Iedere ondernemer wil dit toch, in control en aan het stuur !

Wilt u bovenstaand ook ervaren ? Neem dan contact met ons op voor de vrijblijvende demo en offerte.

Deel dit bericht via