Blog

SLIM Vooruit zet volgende stap als eigen entiteit

Algemeen, 14 december 2023

We zijn verheugd om u op de hoogte te brengen van een belangrijke ontwikkeling binnen onze organisatie van invloed op de dienstverlening die wij u bieden.

Na jaren van groei en succes hebben we, in gezamenlijkheid met onze collega Bouke van der Heiden, besloten om vanuit strategische overwegingen een nieuwe entiteit op te richten. Dit heuglijke feit heeft officieel plaatsgevonden op 3 november jongstleden. De visie en strategie van SLIM Vooruit sluit naadloos aan bij die van ons; ondernemerschap op een slimme manier stimuleren.

Uitbreiding van dienstverlening

De nieuwe entiteit zal zich specifiek richten op het bieden van advies- en consultancydiensten aan MKB-ondernemers. Zij focust zich daarbij op het oplossen van strategische, financiële en operationele vraagstukken. Hierbij wordt samengewerkt met medewerkers en specialisten binnen onze W&J-organisatie. Daarnaast zet SLIM Vooruit zich in om administratie- en accountantskantoren te ondersteunen bij het implementeren van hun rol als vertrouwd adviseur. Dit is een traject waar wij als organisatie al meer dan tien jaar aan werken en waarbij wij graag onze collega’s ondersteunen en inspireren.

Nieuwe identiteit en uitbreidingsmogelijkheden
De oprichting van deze entiteit brengt niet alleen een nieuw merk en een eigen website met zich mee, dit vertegenwoordigt ook een nieuwe identiteit die wij in de markt positioneren. Dit strategische besluit stelt ons in staat om met onze expertise een bredere markt te bedienen en biedt nieuwe mogelijkheden voor samenwerkingen.

Leiderschap en toekomstige groei

Bouke van der Heiden zal optreden als directeur van SLIM Vooruit en deze met volledige toewijding leiden. Deze stap garandeert niet alleen onze continuïteit, het legt ook een solide basis voor toekomstige groei. Deze slimme en strategische stap voorwaarts is gericht op het verbeteren van onze dienstverlening, met als doel u nog beter van dienst te zijn en effectief in te spelen op veranderende behoeften.

Voor vragen over deze ontwikkeling, kunt u bij ons en Bouke van der Heiden terecht (079-3445650 of bouke@slimvooruit.nl)

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van SLIM Vooruit www.slimvooruit.nl en socials Linkedin en Instagram.

Deel dit bericht via