ZZP branches

Het uit handen geven van uw zorgen voor de financiële administratie levert omzet op! U heeft immers meer tijd om u te richten op het ondernemen! 

25% van alle startende ondernemingen bestaat na drie jaar niet meer vanwege het gebrek aan marketing- en verkoopactiviteiten en het vinden van klanten. U bent anders! U wilt tijd besteden aan zaken die belangrijk zijn om de omzet van uw onderneming te vergroten en ervoor te zorgen dat u bij de andere 75% ondernemers hoort.

U heeft dagelijks de focus op het realiseren van omzet en bent vandaag al bezig met de dag van morgen. Het laatste wat u wilt is veel tijd besteden aan het verwerken van uw financiële administratie en het periodiek indienen van uw aangiften bij de belastingdienst. Echter zonder een tijdige verwerking van uw financiële administratie, beperkt u uw inzicht in actuele cijfers.

Bent u een ondernemer, met een eenmanszaak of Besloten Vennootschap zonder personeel, actief in consultancy werkzaamheden dan nemen uw zorgen uit handen. Wij regelen uw (online) salaris- en financiële administratie, (tussentijdse) rapportages, jaarrekening en alle fiscale aangiften. Door gebruik te maken van moderne technieken en innovatieve software heeft u overal en altijd toegang tot uw gegevens en ontvangt u standaard belangrijke managementinformatie via uw persoonlijke financiële dashboard. En dat voor een bedrag vanaf € 75,- per maand, deels afhankelijk van uw gerealiseerde omzet.

Alle 10 de voordelen voor u op een rij:

  1. Vast aanspreekpunt;
  2. Inzicht in uw facturen en documenten via een digitaal archief;
  3. Actueel inzicht via uw persoonlijke financiële dashboard;
  4. Voordelige, betrouwbare, veilige en gebruikersvriendelijke software;
  5. Scherp geprijsd;
  6. Wij adviseren en stellen uw ZZP contract op;
  7. Tijdsbesparing door uitbesteding;
  8. 24/7 online inzicht in uw financiële administratie;
  9. Ontzorgen van het doen van al uw fiscale aangiften;
  10. Het periodiek delen van kennis.

Met onze persoonlijke en deskundige service en veelzijdige diensten zijn wij als advieskantoor in staat in uw behoefte te voorzien. Wilt u ontdekken hoe wij uw zorgen uit handen nemen, neem dan contact op met onze ZZP-specialist.

Netwerk/platformen