Accountancy bureau Zuid-Holland diensten

  • Altijd inzicht in uw actuele financiële situatie
  • Online dashboard met managementinformatie
  • Geen verrassingen, tijdig bijsturen
  • Strategische en praktische adviezen
  • Besparing van tijd en kosten

Financieel proces basis voor strategische beslissingen

Er zit veel vast aan het financiële proces van uw organisatie. Het organiseren van uw administratie is een klus op zich met het verwerken van alle facturen en overige kosten, het produceren van tussentijdse overzichten en het bijhouden van uw archief. Uw administratie uitbesteden aan W&J levert u veel voordeel op. De online boekhouding geeft u op elk moment inzicht in uw financiële situatie. En met het efficiënte volledig geautomatiseerde proces bespaart u veel tijd en kosten.

Het is een grote zorg minder als u weet dat het samenstellen van uw jaarrekening met vakkundige kennis gebeurt. Wij zien de jaarrekening als een kans om ook figuurlijk de balans op te maken. Om tot een samenstelverklaring te komen, pakken wij de werkzaamheden risicogericht aan. In het periodieke adviesgesprek met u komen het beheersen van risico’s en het vergroten van rendement aan de orde. Overzichtelijk en inzichtelijk gemaakt met onze managementrapportage SLIM Inzicht. Dankzij deze belangrijke actuele online managementinformatie en onze adviezen kunt u tijdig bijsturen.

Administratie uitbesteden

Bij W&J staat een deskundig team van accountants, fiscalisten, loonspecialisten en juristen voor u klaar, met een relatiemanager als vast aanspreekpunt. Uiteraard voldoen we aan de geldende wet- en regelgeving, de controle- en overige standaarden van het NBA en onze eigen hoge normen. We hebben hierdoor een uitstekende naam opgebouwd bij de Belastingdienst, banken en andere financiële instellingen. Bij W&J heeft u te maken met betrokken specialisten. Wij bieden u hoge kwaliteit, efficiënte processen en waardevolle adviezen in het belang van u en uw onderneming.

 

Multidisciplinair adviesbureau van Zuid-Holland

Worrell & Jetten helpt ondernemers SLIM te ondernemen. Wij spreken uw taal en begrijpen uw problematiek. Als multidisciplinaire dienstverlener bieden wij expertise op het gebied van strategisch advies, audits, accountancy, fusies en overnames, belastingen, juridische vraagstukken, pensioenen, salaris & HRM, ICT en de administratieve organisatie. We begeleiden MKB-ondernemers die net zijn gestart, ondernemers die willen veranderen of groeien en ondernemers die op de drempel staan van hun pensioen. Op onze locatie in Zoetermeer in Zuid-Holland staan wij klaar voor ondernemers die met ons willen sparren over uiteenlopende aandachts- en verbeterpunten.

Als strategisch partner denken wij met u mee. Voor al uw ondernemingsvragen kunt u terecht bij onze specialisten, uw persoonlijke relatiemanager helpt u het juiste pakket aan diensten te selecteren. Dit kan op onze locatie in Zoetermeer gebeuren, maar ook online de keuze is aan u. Een totaaladvies op maat dus. Welkom bij Worrell & Jetten!

Vraag hier uw adviesgesprek aan

  • Nauw betrokken bij uw onderneming
  • Totaaladvies
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Open & transparante communicatie
  • Praktisch, deskundig en betaalbaar advies