Audit uitvoeren door een accountant diensten

  • Praktisch en deskundig advies
  • Onafhankelijk
  • Effectieve verbetervoorstellen
  • Totaaladvies
  • Multidisciplinaire aanpak

Inzicht in de kwaliteit en effectiviteit van uw organisatie

U bent gebaat bij zekerheden. Door controles en beoordelingen van jaarrekeningen voldoet u aan verplichtingen en krijgt u inzicht in het functioneren van uw organisatie. Zijn uw procedures op orde? Heeft u uw grootste risico’s afgedekt? Levert u de gewenste kwaliteit? Audits geven u inzicht in de kwaliteit en effectiviteit van uw processen.

De accountants van Worrell & Jetten zijn vakspecialisten. Ze hebben de kennis en ervaring om gerichte proces- en data-analyses voor u uit te voeren. Uiteraard doen wij dit volgens de wet- en regelgeving en voorgeschreven controle- en overige standaarden. Voor de wettelijke controles beschikken we over een vergunning van de AFM.

Ontdek onze aanpak bij audits

Dankzij onze grondige analyses bent u verzekerd van een zorgvuldig gecontroleerde of beoordeelde jaarrekening met een geldige controle- of beoordelingsverklaring. En vooral ervaart u de meerwaarde van praktische en effectieve adviezen om uw organisatie en uw processen naar een hoger plan te tillen. Dat levert u minder risico en meer rendement op. En dat is winst.

 

Multidisciplinair adviesbureau van Zuid-Holland

Worrell & Jetten helpt ondernemers SLIM te ondernemen. Wij spreken uw taal en begrijpen uw problematiek. Als multidisciplinaire dienstverlener bieden wij expertise op het gebied van strategisch advies, audits, accountancy, fusies en overnames, belastingen, juridische vraagstukken, pensioenen, salaris & HRM, ICT en de administratieve organisatie. We begeleiden MKB-ondernemers die net zijn gestart, ondernemers die willen veranderen of groeien en ondernemers die op de drempel staan van hun pensioen. Op onze locatie in Zoetermeer in Zuid-Holland staan wij klaar voor ondernemers die met ons willen sparren over uiteenlopende aandachts- en verbeterpunten.

Als strategisch partner denken wij met u mee. Voor al uw ondernemingsvragen kunt u terecht bij onze specialisten, uw persoonlijke relatiemanager helpt u het juiste pakket aan diensten te selecteren. Dit kan op onze locatie in Zoetermeer gebeuren, maar ook online de keuze is aan u. Een totaaladvies op maat dus. Welkom bij Worrell & Jetten!

Vraag hier uw adviesgesprek aan

  • Nauw betrokken bij uw onderneming
  • Totaaladvies
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Open & transparante communicatie
  • Praktisch, deskundig en betaalbaar advies