Fiscaal advies diensten

  • Deskundig
  • Betrouwbaar
  • Onafhankelijk
  • Belastingbesparingen
  • Multidisciplinaire aanpak

De beste fiscale positie

Fiscale wet- en regelgeving is complex en verandert nogal eens. U heeft te maken met verplichtingen en wilt tegelijkertijd zoveel mogelijk kansen benutten! W&J heeft een grote groep fiscaal specialisten die al uw fiscale aangiften zorgvuldig afhandelen en voordelen weten te behalen. Of het nu om inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, Loonheffingen, omzetbelasting, schenk- en erfbelasting (successie) of dividendbelasting gaat. Voor deze en alle andere belastingzaken nemen wij u het werk uit handen én voorzien wij u van waardevolle adviezen. Of u nu ondernemer, DGA of particulier bent, een B.V., vereniging of stichting.

Met ons team van accountants, juristen en salarisadviseurs zorgen wij voor een maatoplossing. We werken samen met de Belastingdienst en externe partners zoals notariskantoren die we op de juiste specialistische deskundigheid selecteren. Uiteraard zijn wij aangesloten bij het Register Belastingadviseurs. Met de Belastingdienst hebben we een convenant gesloten, zodat u kunt deelnemen aan het horizontaal toezicht. Het grote voordeel hiervan is dat u eerder duidelijkheid krijgt over uw fiscale positie.

Passend bij u en uw organisatie, uw behoeften en mogelijkheden komt W&J met een onafhankelijk advies op maat en met doordachte aangiften om voordelen te benutten en risico’s te beperken. Dit doen wij met heldere communicatie en een transparante prijsstelling. Met een praktische, deskundige en betaalbare aanpak halen wij het maximale uit uw fiscale situatie. U wilt tenslotte niet meer belasting betalen dan nodig is! Waar andere adviseurs ophouden, gaan wij verder.

Fiscaal advies Fiscale aangiften

 

Multidisciplinair adviesbureau van Zuid-Holland

Worrell & Jetten helpt ondernemers SLIM te ondernemen. Wij spreken uw taal en begrijpen uw problematiek. Als multidisciplinaire dienstverlener bieden wij expertise op het gebied van strategisch advies, audits, accountancy, fusies en overnames, belastingen, juridische vraagstukken, pensioenen, salaris & HRM, ICT en de administratieve organisatie. We begeleiden MKB-ondernemers die net zijn gestart, ondernemers die willen veranderen of groeien en ondernemers die op de drempel staan van hun pensioen. Op onze locatie in Zoetermeer in Zuid-Holland staan wij klaar voor ondernemers die met ons willen sparren over uiteenlopende aandachts- en verbeterpunten.

Als strategisch partner denken wij met u mee. Voor al uw ondernemingsvragen kunt u terecht bij onze specialisten, uw persoonlijke relatiemanager helpt u het juiste pakket aan diensten te selecteren. Dit kan op onze locatie in Zoetermeer gebeuren, maar ook online de keuze is aan u. Een totaaladvies op maat dus. Welkom bij Worrell & Jetten!

Vraag hier uw fiscaal adviesgesprek aan

  • Nauw betrokken bij uw onderneming
  • Totaaladvies
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Open & transparante communicatie
  • Praktisch, deskundig en betaalbaar advies