IT diensten

  • Betrouwbaar
  • Eigen deskundigheid
  • Groot netwerk van specialisten
  • Onafhankelijk advies
  • Praktische oplossingen

IT is belangrijk voor uw processen

Ondernemen zonder IT is ondenkbaar geworden. In elke onderneming zijn pc’s, laptops en andere mobiele apparaten. U heeft een bedrijfsnetwerk dat via internet is verbonden met andere netwerken in de wereld. Dit helpt u bij het snel uitwisselen van informatie, maar brengt ook risico’s met zich mee. De ontwikkelingen gaan razendsnel. U heeft steeds meer IT-kennis nodig om uw processen goed te laten verlopen en de dataopslag en databeveiliging goed te regelen. De risico’s zijn groot! Met de juiste hard- en software kunt u veel problemen voorkomen. W&J geeft u inzicht in uw bedrijfsprocessen en IT-voorzieningen. Met de juiste interne en externe specialisten zorgen wij voor praktische en effectieve oplossingen, zodat u met een gerust hart kunt ondernemen.

De risico’s van onbetrouwbare IT en onverwachte datalekken worden enorm onderschat.

IT adviesgesprek

Van analyse naar IT-oplossing

W&J heeft uiteenlopende specialisten in huis om u als ondernemer op vele gebieden te ondersteunen, waaronder IT. Vaak zijn wij goed op de hoogte van uw bedrijfsprocessen, omdat wij al uw financiële zaken voor u regelen. Maar ook als dit niet het geval is, verdiepen wij ons graag zorgvuldig in uw onderneming. Door uw bedrijfsprocessen en bedrijfsrisico’s te analyseren, geven wij u inzicht in uw organisatie. Wij adviseren u hoe u deze beter kunt beheersen, bijvoorbeeld met efficiënte IT-oplossingen. Met onze IT-scan en Data Veilig-scan halen wij belangrijke aandachtspunten boven water.

Is mijn hardware nog geschikt? Zijn de softwarepakketten van deze tijd en waar mogelijk gekoppeld? Hoe kan ik bellen via internet? Is de Cloud voor mij een oplossing of juist niet? Is de Cloud wel veilig? Is de beveiliging van mijn netwerk op orde?

Wij beantwoorden uw vragen en helpen de knelpunten met kennis van zaken op te lossen.

Afhankelijk van uw wensen en de risico’s komen wij met praktische en effectieve oplossingen die uw bedrijfsprocessen verbeteren en kosten besparen. We komen met een onafhankelijk advies en selecteren de juiste experts uit ons grote netwerk van betrouwbare partners. Samen met u analyseren wij hun offertes op kwaliteit en prijs en kiezen met u vervolgens de leverancier die het beste aansluit. Zo nemen wij u veel werk uit handen en u doet de IT-investeringen die voor uw onderneming rendement opleveren.

Wilt u uw medewerkers meer betrekken bij uw bedrijfsstrategie op het gebied van IT en databeveiliging? Wij verzorgen trainingen in ons kantoor of bij u op locatie om hen meer bewust te maken van de risico’s en hoe ze deze kunnen verkleinen. Informeer bij onze specialist naar de mogelijkheden!

Datalekken een groeiend risico

Het is onmogelijk om volledig op de hoogte te blijven van de snelle IT-ontwikkelingen, maar de risico’s zijn enorm! Spammails met virussen proberen uw netwerk binnen te dringen, informatie los te krijgen en systemen te ontregelen. Versleutelde bestanden, veroorzaakt door virussen, kunnen duizenden euro’s kosten. Zeker als u geen goede recente back-up heeft! Als de stroom uitvalt, kunnen u en uw medewerkers niet meer bij de bedrijfsgegevens. Als het fout gaat, gaat het goed fout en kan de voortgang van uw onderneming worden bedreigd. Ondernemingen zijn zelfs failliet gegaan, omdat ze hun IT-voorzieningen niet goed op orde hadden.

Ook een datalek is een steeds groter risico. Sinds 1 januari 2016 geldt ter aanvulling op de Wet bescherming persoonsgegevens de meldplicht datalekken. Ondernemingen zijn verplicht een datalek direct te melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens en soms ook aan de persoon of personen van wie de gegevens zijn gelekt. Onder datalek wordt niet alleen het lekken zelf verstaan, maar ook het onrechtmatig verwerken van gegevens. Als u niet aan de meldplicht voldoet, loopt u het risico een boete opgelegd te krijgen die aanzienlijk kan zijn. Door gebruik van laptops, USB-sticks, smartphones en tablets is het risico van datalekken nog meer toegenomen. W&J helpt u te inventariseren welke beveiligingsrisico’s er zijn.

Datalekken voorkomen?

Onbekende bedrijfsrisico’s

Onderzoeken wijzen uit dat de meeste ondernemingen zich niet bewust zijn van de grote IT-risico’s en datarisico’s waarmee ze te maken hebben. Zijn uw medewerkers wel voldoende op de hoogte van de kans op datalekken, vooral met smartphone en tablet? Zijn persoonsgegevens van klanten wel volledig beveiligd? De meeste ondernemers investeren onwetend in IT-voorzieningen zonder het gewenste resultaat.

Volwaardige IT-omgeving

De IT-specialisten van W&J hebben de kennis en ervaring om bedrijfsprocessen zorgvuldig te analyseren en met verbetervoorstellen te komen. Wij kennen onze klanten goed en komen daardoor met doelgerichte oplossingen om uw bedrijfsprocessen vergaand te automatiseren. Onze adviezen hebben betrekking op de efficiëntie van uw processen, de beveiliging van uw netwerk, antivirusmaatregelen, noodstroomvoorzieningen en alles wat u nodig heeft voor een volwaardige IT-omgeving. Wij zorgen voor meer inzicht en grotere bewustwording. We zetten moderne middelen in van passende kwaliteitsleveranciers, door ons onafhankelijk geselecteerd uit ons grote netwerk van betrouwbare partners. Zo helpen wij uw ondernemingsrisico’s te verkleinen en kunt u zorgeloos ondernemen.

Onze IT-quickscan

Snel inzicht krijgen in uw IT omgeving en databeveiliging? Doe dan onze quickscan.
Hiermee geven we met behulp van een korte vragenlijst u een inzicht in de huidige staat en de attentiepunten voor uw IT omgeving.
Indien gewenst zullen we de resultaten hiervan met u bespreken en dieper ingaan op de te nemen acties.

doe de IT- Quickscan


Neem contact op met onze specialist om uw IT en databeveiliging te analyseren en te optimaliseren.

 

Mijn ervaring met W&J is zonder meer positief: deskundig, ondersteunend en zonder poeha.
Dian Brouwer, SOLLIT Advocaten

 

 

Multidisciplinair adviesbureau van Zuid-Holland

Worrell & Jetten helpt ondernemers SLIM te ondernemen. Wij spreken uw taal en begrijpen uw problematiek. Als multidisciplinaire dienstverlener bieden wij expertise op het gebied van strategisch advies, audits, accountancy, fusies en overnames, belastingen, juridische vraagstukken, pensioenen, salaris & HRM, ICT en de administratieve organisatie. We begeleiden MKB-ondernemers die net zijn gestart, ondernemers die willen veranderen of groeien en ondernemers die op de drempel staan van hun pensioen. Op onze locatie in Zoetermeer in Zuid-Holland staan wij klaar voor ondernemers die met ons willen sparren over uiteenlopende aandachts- en verbeterpunten.

Als strategisch partner denken wij met u mee. Voor al uw ondernemingsvragen kunt u terecht bij onze specialisten, uw persoonlijke relatiemanager helpt u het juiste pakket aan diensten te selecteren. Dit kan op onze locatie in Zoetermeer gebeuren, maar ook online de keuze is aan u. Een totaaladvies op maat dus. Welkom bij Worrell & Jetten!

Vraag hier uw ICT adviesgesprek aan

  • Nauw betrokken bij uw onderneming
  • Totaaladvies
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Open & transparante communicatie
  • Praktisch, deskundig en betaalbaar advies