Juridisch adviesbureau in Zuid-Holland diensten

  • Proactief inspelen op steeds veranderende wet- en regelgeving
  • Preventief risico's beheersen en kosten besparen
  • Praktisch toepasbaar advies
  • Binnen 24 uur een concreet antwoord op uw vraag
  • Inzicht in nieuwe kansen en ontwikkelingen

Met vertrouwen ondernemen

U wilt zorgeloos ondernemen, dat begrijpen wij wel. Toch heeft u juridische aandachtspunten op het gebied van ondernemings-, arbeids- en contractenrecht. Door de risico’s te onderkennen en preventief in te spelen op de steeds veranderende wet- en regelgeving, kunt u veel problemen voorkomen. W&J staat u met raad en daad terzijde. Niet alleen door uw juridische zaken direct goed te regelen, maar ook door u bij te staan als er toch een juridisch conflict ontstaat. Zo kunt u erop vertrouwen dat u rechtskundig alles goed voor elkaar heeft.

Het begint bij het identificeren van uw grootste juridische valkuilen. Deze verschillen per onderneming en per bedrijfstak.

Gericht op resultaat

Wij weten wat er bij uw onderneming en in uw branche speelt, daarom schakelen wij snel. Gevraagd en ongevraagd komen wij met advies en treden proactief op om uw belangen te behartigen. Onze juristen gaan preventief te werk, maar soms zijn escalaties niet te vermijden. Dan is het cruciaal dat de juiste mensen, met de juiste kennis en ervaring, u bijstaan in het conflict.

W&J is uw vakkundige en betrouwbare partner. Met betrokkenheid verdiepen wij ons in uw problematiek en komen met een resultaatgerichte aanpak en een effectieve oplossing. Als het nodig is, schromen wij een procedure niet.

De juristen van W&J bieden een helder, praktisch en resultaatgericht advies met een transparante prijsstelling.

Snel en duidelijk antwoord

Eén telefoontje naar onze juristen en u bent direct op de goede weg. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een concreet antwoord op uw juridische vraag. Bij complexere materie komen wij spoedig met een praktisch uitgewerkt advies. Geen ellenlange epistels, maar beknopt in duidelijke taal. Uw taal.

Juridisch advies en meer

Dankzij onze brede expertise bieden wij u een totaaladvies dat verder gaat dan juridische aandachtspunten alleen. Wij adviseren en ondersteunen u proactief op alle gebieden die met het MKB verbonden zijn. Wij gaan verder, waar anderen stoppen.

Een duurzame relatie met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Wij zijn dit als een samenwerking waarin ruimte is om van tijd tot tijd bij te praten en met u mee te denken.

Ondernemingsrecht Arbeidsrecht

 

Multidisciplinair adviesbureau van Zuid-Holland

Worrell & Jetten helpt ondernemers SLIM te ondernemen. Wij spreken uw taal en begrijpen uw problematiek. Als multidisciplinaire dienstverlener bieden wij expertise op het gebied van strategisch advies, audits, accountancy, fusies en overnames, belastingen, juridische vraagstukken, pensioenen, salaris & HRM, ICT en de administratieve organisatie. We begeleiden MKB-ondernemers die net zijn gestart, ondernemers die willen veranderen of groeien en ondernemers die op de drempel staan van hun pensioen. Op onze locatie in Zoetermeer in Zuid-Holland staan wij klaar voor ondernemers die met ons willen sparren over uiteenlopende aandachts- en verbeterpunten.

Als strategisch partner denken wij met u mee. Voor al uw ondernemingsvragen kunt u terecht bij onze specialisten, uw persoonlijke relatiemanager helpt u het juiste pakket aan diensten te selecteren. Dit kan op onze locatie in Zoetermeer gebeuren, maar ook online de keuze is aan u. Een totaaladvies op maat dus. Welkom bij Worrell & Jetten!

Vraag hier uw adviesgesprek aan

  • Nauw betrokken bij uw onderneming
  • Totaaladvies
  • Multidisciplinaire aanpak
  • Open & transparante communicatie
  • Praktisch, deskundig en betaalbaar advies