Kennissessies

Op 15 december 2022 organiseren wij in twee blokken van 45 minuten kennissessies met de drie volgende onderwerpen:

Debiteurenbeheer (Payt)

Heeft u uw debiteurenbeheer in de grip of is dit een tijdrovend proces?
Payt is marktleider op het gebied van een duidelijk en effectief geautomatiseerd debiteurenbeheer. Deze debiteurensoftware zorgt ervoor dat u sneller betaald krijgt en u er minder energie en tijd aan kwijt bent, daarnaast heeft u altijd en overal inzicht in de huidige stand van zaken.

Scan en herken van facturen en declaraties (Basecone)

Slimmer declaraties en facturen verwerken?
Basecone geeft u controle over het hele proces. De software van Basecone herkent aangeleverde facturen automatisch en doet direct een boekingsvoorstel. Daarnaast beschikt Basecone over een digitaal archief dat voldoet aan de voorwaarden van de Belastingdienst. U bent welkom als u nog geen Basecone gebruikt, maar ook als u Basecone al wel gebruikt.

SLIM Boekhouden (Worrell & Jetten)

Verwerkt u uw dagelijkse financiële administratie efficiënt genoeg en zijn uw boekhoudprocessen al volledig geautomatiseerd?
Tijdens deze sessie geven wij u tips over de volgende onderwerpen: gebruik van een betaal- en incassobatch, vaste activa module, bankkoppeling, facturatie, BTW/ICP aangifte, proces rondom aanlevering en koppeling met de salarisadministratie, etc.

 

De sessies zijn van 16.00 – 16.45 en 17.00 – 17.45 bij ons op kantoor aan de Rokkeveenseweg 49 in Zoetermeer.

Indien u één of twee sessies wilt bijwonen kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier.

Na afloop is er uiteraard nog de mogelijkheid tot het stellen van vragen.