Bouke van der Heiden Relatiemanager / Consultant SLIM Vooruit

Verantwoordelijkheden: visievorming, strategiebepaling en (door)ontwikkeling van ons concept SLIM en ontwikkelprogramma SLIM Vooruit, inspireren en motiveren, creëren van bewustwording, focus en structuur, het vinden van de juiste specialisten bij de wensen en behoeften van de klant en relatiebeheer.

Tijdens zijn studie Accountancy aan de HEAO te Den Haag en Postdoc Accountancy aan de VU te Amsterdam heeft Bouke vijf jaar ervaring opgedaan in de MKB controlepraktijk van Deloitte. Sinds 2004 tot en met heden is hij bij Worrell & Jetten werkzaam als relatiemanager in de samenstel- en adviespraktijk. Na het volgen van een opleiding in 2012 tot strategisch sparringpartner en het opdoen van de nodige praktijkervaring, werkt Bouke in 2016 als consultant bij SLIM Vooruit. Zijn specialisme is strategische advisering en het praktisch vertalen van ontwikkelingen en veranderingen naar de organisatie.

Mijn passie is ondernemers SLIM te laten ondernemen en dit wordt gevoed door interesse in ontwikkelingen, groei en innovatie. Als consultant van SLIM Vooruit werk ik samen met Matthijs van Amsterdam aan het verwezenlijken van ambities van onze klanten. Dit zowel door klanten te begeleiden via ons ontwikkelprogramma als door onze medewerkers te inspireren, te motiveren en op te leiden.