Chantal Rappard Senior Manager

Verantwoordelijkheden: assurance-opdrachten zowel wettelijke en vrijwillige jaarrekeningcontroles en bijzondere controleverklaringen

Na afronding van haar bachelor Accountancy op de Haagse Hogeschool in 2007 is Chantal indienst getreden bij BDO, waar zij 11 jaar werkzaam is geweest op de Auditafdeling. Bij BDO heeft zij tevens haar opleiding tot RA kunnen afronden. Na een korte tussenstop als Hoofd Accounting & Reporting bij Isero B.V., is zij in 2020 teruggekeerd naar de Accountancy, en sindsdien werkzaam bij Worrell & Jetten. Haar klantenpakket is zeer divers van brancheverenigingen tot aan MKB-ondernemingen. Door haar kennis vanuit het bedrijfsleven, kan zij tevens waar nodig meedenken met de ondernemer.

Mijn werk binnen de auditafdeling is leuk, omdat het een dynamisch vakgebied is, dat elke dag andere uitdagingen brengt. De ene dag kan ik bezig zijn met een reguliere audit, en de andere dag krijg ik een complex vraagstuk van mijn klanten. Ik probeer waar mogelijk in mijn dienstverlening een goede sparring partner te zijn voor mijn klanten en zoveel mogelijk toegevoegde waarde te bieden.