Charlotte Wilhelmus Belastingadviseur

Verantwoordelijkheden: advisering over herstructurering  en estateplanning, het opstellen van een financiële planning, het opstellen van aangiften erfbelasting en andere fiscale vraagstukken.

Charlotte Wilhelmus is in februari 2003 begonnen als aangiftemedewerker bij Worrell & Partners. In 2005 rondde zij haar studie HBO fiscale economie af en in 2008 behaalde zij haar Master Belastingadviseur. Sinds 2007 is zij werkzaam als belastingadviseur. Na een uitstapje van 4,5 jaar is zij sinds 1 februari 2016 weer terug als belastingadviseur bij Worrell & Jetten en houdt zij zich vooral bezig met het fiscaal adviseren van onze klanten over uiteenlopende fiscale vraagstukken.

Ik zie het als een sport om voor klanten fiscaal de meest optimale oplossing te vinden. Hierbij kijk ik naar de wensen van de klant in combinatie met de mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving. Omdat Worrell & Jetten ook juridische expertise en expertise op het gebied van accountancy in huis heeft, kunnen wij de klanten een compleet advies aanbieden

Specialismen van Charlotte Wilhelmus