Christian Langeveld Partner, Relatiemanager/sparrer

Verantwoordelijkheden: Onderhoud van eigen cliëntportefeuille en cliëntcontact, het vinden van de juiste specialisten bij de wensen en behoeften van de cliënt en het voeren van acquisitiegesprekken. Intern verantwoordelijk voor het aansturen en innoveren van de online-afdeling, het (door)ontwikkelen van nieuwe producten/diensten op het gebied van de financiële dienstverlening en contact onderhouden met  online softwareleveranciers.

Na een succesvolle stageperiode tijdens zijn HBO-studie Accountancy trad Christian in 2003 in dienst. Na te hebben gewerkt als assistent-accountant en relatiemanager is Christian per 1 januari 2018 toegetreden als partner bij Worrell & Jetten. Christian is werkzaam in de samenstel- en adviespraktijk als AA-accountant en begeleid dagelijks MKB ondernemers op bedrijfseconomisch en strategisch niveau.

“De accountancybranche is aan enorme veranderingen onderhevig. Daar waar de accountant vaak in de achteruitkijkspiegel keek is de focus nu naar de toekomst verlegd. Aan de hand van de realtime cijfers via ons online dashboard en het A4 ondernemingsplan ben ik samen met de MKB ondernemer vandaag al bezig met de onderneming van morgen.”