Danny van der Knaap Relatiemanager

Verantwoordelijkheden: De financiële administratie van de klant dient correct te zijn. Het bewaken van deze kwaliteit is dan ook belangrijk en instrueren van assistent accountants. Affiniteit met het digitaliseren van processen en gebruik maken van slimme software om zo efficiënt mogelijk (samen) te werken. De accountancy is al wat jaren aan verandering onderhevig, waardoor het steeds belangrijker is om (slim) vooruit te kijken en hierop te acteren. Samen met de specialisten uit de andere vakgebieden kijken we voortdurend of er advieskansen liggen.

Per september 2009 kwam ik binnen als werkstudent, waarbij ik in de loop der jaren de kneepjes van het vak eigen heb geleerd. Tijdens deze periode heb ik de groei doorgemaakt naar zelfstandig assistent accountant. In 2015 heb ik mijn horizon binnen de accountancy verder uitgebreid, maar in december 2021 heb ik mijn weg naar Worrell & Jetten weer teruggevonden. Sinds mijn terugkeer ben ik als relatiemanager werkzaam en zal ik mezelf verder ontwikkelen als volwaardig sparringpartner/vertrouwd adviseur.

Het werken bij WJ voelt als thuis komen en dat zegt wat over de collegialiteit binnen het kantoor. Binnen het kantoor werken wij dan ook gezamenlijk voor de klant en vanuit mijn rol als relatiemanager krijg ik energie van het leveren van een toegevoegde waarde. Dit kan iets kleins of groots zijn, zolang het maar een toegevoegde waarde voor de klant oplevert.