Els Klootsema Juridisch adviseur

Verantwoordelijkheden: juridische advisering over arbeidsrechtelijke zaken & het opstellen van overeenkomsten op het gebied van arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht.

Na haar bacheloropleiding Rechtsgeleerdheid en vervolgens in 2018 haar masteropleiding Arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond te hebben, startte Els vanaf 1 januari 2019 haar nieuwe loopbaan: als juridisch adviseur ondernemers helpen met hun juridische vraagstukken (1e lijns advisering). Sinds 1 mei 2022 is zij vervolgens als juridisch adviseur bij Worrell & Jetten gaan werken. Els is gespecialiseerd in het Arbeidsrecht. Daarnaast is zij bij ons ook werkzaam is op het gebied van Contractenrecht en Ondernemingsrecht.

Mijn passie is ondernemers helpen met hun juridische vraagstukken. Reden waarom ik op latere leeftijd rechten ben gaan studeren. De werkzaamheden die ik voor onze klanten mag uitvoeren geven mij veel voldoening en zijn heel divers. Ik vind het heerlijk om voor hen te mogen werken. En dat alles vanuit een warme, klantgerichte en dienstverlenende organisatie: Worrell & Jetten.