Erik Westerhof Audit

Verantwoordelijkheden : management van de audit praktijk, relatiebeheer en acquisitie en het vinden van de juiste specialisten bij de wensen en behoeften van de cliënt alsmede bijdragen aan de visie van de organisatie.

Heeft tevens als compliance  officer de taak de naleving van het kwaliteitsbeheersingssysteem van de organisatie te toetsen en te waarborgen.

Erik Westerhof is zowel werkzaam in de auditpraktijk als de samenstel- en adviespraktijk. Hij bedient  MKB ondernemingen actief in verschillende sectoren zoals dienstverlening, productie en zorg.  Kwaliteit in dienstverlening staat bij hem hoog in het vaandel. Voldoening in zijn werk haalt Erik door ondernemingen en organisaties op een hoger plan te  tillen door het aanreiken van verbeterpunten en concrete adviespunten voortkomende uit uitgevoerde controleopdrachten.

Kennis van je cliënt en de wereld waarin deze actief is alsmede het kunnen meedenken in IT-gerelateerde vraagstukken dát is waar het in deze huidige tijd om draait.  Zaken als continuous monitoring en auditing zullen op termijn naar mijn verwachting hun intrede gaan doen.

“Ik investeer graag tijd en energie in de samenwerking met mijn cliënten en mijn collega’s. Zonder mensgericht kompas ontbreekt immers elk perspectief. Aandacht en oprechte interesse voor collega’s alsmede een goede teamsfeer dragen bij aan het behalen van de gemeenschappelijke doelen. Hierbij probeer ik vooraf duidelijkheid te verschaffen door het managen van verwachtingen. Dit voorkomt  teleurstellingen achteraf”.