Gerben Fabries Zelfstandig aangiftemedewerker

Verantwoordelijkheden: naast opstellen ook reviewen van aangiften van startende medewerkers, contact met klanten, relatiemanagers en Belastingdienst, het verrichten van aangifte gerelateerde adviezen, beheren en bewaken van de uitstelregeling van belastingconsulenten en het treffen van betalingsregelingen met de Belastingdienst.

Na zijn Opleiding HEAO MER is Gerben in 2002 gestart bij een groot accountancy en belastingadvieskantoor in Den Haag als assistent belastingadviseur. Daar heeft hij in de avonduren de HEAO Opleiding Fiscale Economie gevolgd. Na vijf jaar was Gerben toe aan een kleinschaliger en laagdrempeliger kantoor. Sinds 1 juni 2007 is Gerben in dienst bij Worrell & Jetten als zelfstandig aangiftemedewerker. In 2011 heeft hij de Opleiding Master Belastingadviseur bij het Register Belastingadviseurs voltooid.

Het is voor mij de kunst om niet alleen een goede aangifte op te stellen, maar tevens op tal van andere terreinen de ondernemer te ontzorgen en ondersteunen. Hierbij is het van belang om een goede antennefunctie te hebben. Wat speelt er nog meer bij een klant op mogelijk adviesgebied en waar heeft deze wellicht behoefte aan? De functie van zelfstandig aangiftemedewerker binnen een all round kantoor als Worrell & Jetten met korte lijntjes tussen de diverse afdelingen en waar je de kans krijgt om je op je gebied te professionaliseren en verantwoordelijkheid te dragen is zeker niet saai, maar uitdagend en divers