Ingmar Rozendaal Relatiemanager

Verantwoordelijkheden: adviseren in het bedrijfsproces van onze klanten d.m.v. assisteren bij de inrichting van geautomatiseerde software oplossingen, onderhouden van cliëntcontact en het herkennen van adviesmogelijkheden en verbeterpunten om zo de juiste specialist te vinden voor onze klanten, het uitbrengen van tussentijdse en jaarlijkse financiële rapportages.

In 2008 ben ik gestart bij Worrell&Jetten als beginnend assistent accountant, waarna ik doorgroeide als zelfstandig assistent accountant waarbij ik de complexere MKB bedrijven in mijn portefeuille kreeg. In 2018 heb ik een uitstap van een jaar naar het bedrijfsleven gemaakt waarna ik toch de weg terug vond naar Worrell&Jetten in Zoetermeer. Inmiddels ben ik sinds 1 januari 2022 werkzaam als relatiemanager om mijn nieuwe uitdaging verder voort te zetten.

Worrell & Jetten heeft een ambitieuze groep mensen, er heerst een informele sfeer waar professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het assisteren bij automatiseringsvragen, het meedenken met de ondernemer in het werkproces, maar ook om de wens van de ondernemer te herkennen en deze m.b.v. de juiste specialist te realiseren geven mij energie.