Jan van der Burg Relatiemanager

Verantwoordelijkheden: Onderhouden cliëntcontact en dit contact verder uitbreiden en uitdiepen, optreden als sparringpartner

Jan van der Burg begon bij Worrell & Jetten als assistent, groeide door tot teamleider en is sinds 2011 relatiemanager. Daarnaast begon hij in 2012 aan de interne opleiding tot sparrer. Met die kennis en kunde haalt hij de MKB-ondernemer uit de waan van de dag en helpt hem of haar bij het maken van keuzes op het gebied van strategie, marketing en operations. Daarbij zijn niet de in het verleden behaalde cijfers maar de mogelijkheden in de toekomst het belangrijkst.

“Ik ben in 1987 bij Worrell & Jetten begonnen en werk er nog steeds omdat er elke keer weer nieuwe uitdagingen zijn. Ik heb alle veranderingen binnen het bedrijf vanaf het begin meegemaakt: het afsplitsen van een groot accountantskantoor, het doorgroeien en het verwezenlijken van een zelfstandig kantoor voor het MKB. De uitdaging die nu voor mij ligt is om zoveel mogelijk van ‘mijn’ cliënten te weten en dit ook in hun voordeel te gebruiken.”