Joy Mohunlol Belastingadviseur

Verantwoordelijkheden: advisering over estate planning en herstructureringen, het opstellen van financiële planningen en advisering omtrent overige fiscale vraagstukken.

Joy is sinds 2002 werkzaam in de fiscale praktijk. Hij startte zijn carrière bij een big 4 kantoor en heeft daar ruim 6 jaar gewerkt. Daarna heeft hij bij enkele andere accountants- en advieskantoren gewerkt waaronder 8,5 jaar bij een middelgroot fiscaal advieskantoor. Joy heeft fiscale economie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en daarvoor management, economie en recht aan de Hogeschool Rotterdam. Ook heeft hij diverse beroeps- en specialisatieopleidingen gevolgd. Hij is sinds 1 december 2019 in dienst bij Worrell & Jetten en houdt zich voornamelijk bezig met estate planning en financiële planning.

Ik probeer zoveel mogelijk klanten in begrijpelijke taal de complexe fiscale wetgeving uit te leggen en zoek altijd naar optimaal fiscaal voordeel. Het optimaliseren van de fiscale positie is voor elke klant anders. Fiscale advisering is maatwerk. Omdat fiscale wet- en regelgeving constant verandert, heeft dit steeds effect op fiscale en financiële positie van klanten. Het nauwlettend in de gaten houden van veranderingen op fiscaal gebied en daarop inspelen is dus een belangrijk onderdeel van het werk.

Specialismen van Joy Mohunlol