Matthijs van Amsterdam Relatiemanager / Consultant SLIM Vooruit

Verantwoordelijkheden: visievorming, strategiebepaling en (door)ontwikkeling van ons concept SLIM en ontwikkelprogramma SLIM Vooruit, relatiebeheer, het vinden van de juiste specialisten bij de wensen en behoeften van de klant en tevens voorzitter commissie vaktechniek accountancy binnen ons kantoor.

Na zijn studie Bedrijfseconomie startte Matthijs 1998 als assistent-accountant in Den Haag. In 2005 rondde hij de hbo opleiding Accountancy af en in 2008 werd hij opgenomen in het AA-register. Na enkele functies te hebben vervuld bij Worrell bekleedt hij nu de positie van relatiemanager. Zijn specialismen zijn strategische advisering en bedrijfswaarderingen, waarvoor hij de opleiding Bedrijfsovername- en fusiespecialist volgde. Binnen het overnameteam van Worrell & Jetten treedt Matthijs op als waardeerder en is hij consultant bij SLIM Vooruit.

Mijn kracht is het bedenken van creatieve oplossingen, zowel voor onze klanten als voor ons kantoor. Samen met Bouke van der Heiden zijn wij verantwoordelijk voor ons ontwikkelingsprogramma SLIM Vooruit en onze 10-meting. Wij vinden het leuk om mee te kunnen werken aan het verwezenlijken van de ambities van onze klanten. Waardebepalingen is eveneens interessante materie. Binnen deze dienstverlening komen veel facetten aan bod  – zoals forecast, analyse van de markt, doorlichten van de onderneming en risico inschattingen – waar ik ook mijn creativiteit in kwijt kan. Elke onderneming is anders zodat elke waardering andere invalshoeken en aandachtspunten kent.