Robin van der Salm Partner, Relatiemanager

Verantwoordelijkheden: onderhouden cliëntenportefeuille en cliëntcontact, beheren cliëntdossier en het vinden van de juiste specialisten bij de wensen en behoeften van de cliënt. Intern verantwoordelijk voor aansturing van de accountancy-afdeling.

Tijdens zijn studie Bedrijfseconomie werkte Robin van der Salm in duale leervorm vijf jaar als assistent-accountant voor een groot accountantskantoor. Robin zocht een baan bij een regionaal kantoor waar hij de kans kreeg cliëntcontacten met MKB-ondernemers te onderhouden en vond die baan in 2006 bij Worrell & Jetten. In 2012 studeerde hij af als Accountant Administratieconsulent (AA) en Belastingaccountant en volgde hij een traject om op te kunnen treden als sparringpartner van ondernemers. Per 1 januari 2018 is Robin toegetreden als partner bij Worrell & Jetten.

“Het ondernemen bij een regionaal kantoor en het directe contact met de cliënt bevallen me heel goed. Ik vind het met name erg inspirerend om als sparringpartner op te treden en de cliënt op strategisch niveau een spiegel voor te kunnen houden.”