Stefan van der Vlist Belastingadviseur

Verantwoordelijkheden: Fiscale advisering in de breedste zin. Gespecialiseerd in de WKR, DBA en omzetbelasting. Contactpersoon voor de Belastingdienst voor Horizontaal Toezicht

Stefan van der Vlist heeft fiscale economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gestudeerd en is in 2010 als junior belastingadviseur bij Worrell & Jetten gestart en is doorgegroeid naar de functie van belastingadviseur waar hij algemene en specialistische fiscale vraagstukken van cliënten voorbij ziet komen. Van omzetbelasting, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting tot loonbelasting. Stefan is van alle markten thuis en heeft een pragmatische instelling.

Ondanks alle automatisering blijft het woud aan belastingwetten uitdagend en kan zelfs worden gesteld dat het door alle automatisering alleen maar complexer wordt. Voor mij als belastingadviseur is het niet alleen de taak om onze cliënten daar doorheen te leiden, maar ook om hun wensen te respecteren. De beste oplossing op fiscaal gebied betekent niet dat dat ook de beste oplossing voor de cliënt is. Mijn uitdaging als adviseur is om het beste van beiden te vinden.

In de volgende drie interviews vertelt Stefan meer over de ontwikkelingen op de markt en hoe je relevant blijft voor de klant.

Bekijk hier en hier het opgenomen interview met Stefan!

Specialismen van Stefan van der Vlist