Wim Huurman HRM-adviseur

Verantwoordelijkheden: personele veranderingsprocessen bij cliënten, onderhouden cliëntcontact, bewaken van voortgang, beheren cliëntdossier en het vinden van de juiste specialisten bij de wensen en behoeften van de cliënt.

Al tijdens zijn studie Bedrijfskunde in Rotterdam raakte Wim Huurman betrokken bij diverse interne veranderingsprocessen. Na zijn studie was Wim vier jaar hoofd P&O voor een middelgroot carrosseriebedrijf alwaar hij betrokken was bij een reorganisatie- en een fusieproces. Bij een groot accountantskantoor zocht hij vervolgens als extern P&O-adviseur vakmatige verdieping. Inmiddels werkt Wim meer dan 10 jaar zelfstandig vanuit zijn eigen praktijk (www.pilatusdam.nl) en werkt hij nauw samen met Worrell & Jetten. Die samenwerking zien beide partijen als bijzonder prettig en succesvol.

“Het blijft opvallend hoe weinig tijd er aan mensen en hun gedrag wordt besteed en hoeveel tijd aan cijfers. Het is dan ook niet vreemd dat het merendeel van de overnames en veranderingsprocessen mislukt. Mensen zijn geen onderdeel van een organisatie; ze zijn de organisatie. Communiceren, inspireren en samenwerken zijn van belang om van een verandering een succes te maken. Mijn passie ligt dan ook bij veranderingen die niet alleen op korte termijn renderen, maar ook voor de lange termijn geborgd zijn.”