Het is weer tijd voor onze jaarlijkse WJ Najaarsborrel!

 
 
Het najaar is in aantocht en dat betekent dat het weer tijd is voor gezelligheid, goed gezelschap en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Daarom willen wij u van harte uitnodigen voor onze WJ Najaarsborrel donderdag 2 november as. van 17:00 tot 20:00 uur met het veelzijdige Italiaanse thema!

Laat u meenemen op onze culinaire wijn/spijsreis naar de glooiende heuvellandschappen, de kenmerkende cipressen en de uitgestrekte wijn- en olijfgaarden van Toscane. Onze WJ Najaarsborrel staat volledig in het teken van Italië, met smaakvolle Italiaanse gerechten, prachtige wijnen en betoverende sfeer.

Dit jaar wordt de culinaire omlijsting van de avond verzorgd door chefkok Mike van Rheenen van De Bongaard, de wijnen zijn door ons samen met Ruben Knijnenburg van PIT wijnen geselecteerd. En natuurlijk staat Forward Events garant voor een eigentijdse aankleding van onze WJ najaarsborrel.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Graag horen we vóór 15 oktober as. of u aanwezig kunt zijn. Introducees zijn van harte welkom!

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op dit grootse netwerkevent!

Met Italiaanse groet, namens het gehele Worrell & Jetten team.

Meld u aan via onderstaand formulier:

 

Aan-/afmelden Najaarsborrel 2023

Indien u met meerdere personen wilt komen graag als introducé vermelden op het formulier! Mocht u verhinderd zijn, verzoeken wij u ook dit door te geven met onderstaand formulier. Velden met een * zijn verplicht. Klik na het invullen van het formulier op "Verzenden".