Nieuws Publicaties

Advies met oog op de toekomst

Publicaties, 08 december 2014
Artikel in LEVEN magazine december

Worrell & Jetten helpt ondernemers om beter te ondernemen. Een full-service accountants- en advieskantoor met expertise op fiscaal en juridisch gebied waar de klant daadwerkelijk centraal staat.

LDH25 Worrell en Jetten_3

Worrell & Jetten, gevestigd in Zoetermeer, richt zich op het MKB. Elke ondernemer is welkom voor advies, in elke fase waarin de onderneming zich bevindt. Zestig professionals met verstand van accountancy, corporate finance, belastingen, juridische vraagstukken, pensioenaangelegenheden, hrm & salaris, bedrijfsstrategie, ICT-inrichting en administratie-organisatie werken nauw samen om het beste, resultaatgerichte, advies te geven.

Verschil
“Wij maken écht het verschil”, vertelt Martine Schwagermann, een van de zes partners van Worrell & Jetten. “We hebben een structuur ontwikkeld waarbij we een stevige relatie op kunnen bouwen en onderhouden met onze klanten. Met élke klant, groot of klein, vermogend of niet. Elke klant heeft een eigen relatiemanager die de relatie met de klant onderhoudt en verwachtingen afstemt en ervoor zorgt dat de juiste specialisten ingeschakeld worden op het juiste moment. Zo ontstaat er een persoonlijke relatie waarin wij veel meer doen dan alleen het geven van advies. We denken mee en maken verbindingen; wij zijn sparringpartners die vooruit kijken.”

Verrassen
Ondernemers hebben te maken met een toenemende complexiteit van zaken. Door veranderende regelgeving bijvoorbeeld wordt het steeds lastiger om een goede bedrijfsvoering te doen. Partner Jan van den Berg: “Er is meer behoefte aan specialisten. Mensen die de branche door en door kennen en die kennis op een praktische manier over kunnen brengen aan de ondernemer. Wij hebben die kennis in huis. Daarnaast hebben we een enorme drive om onze klanten optimaal te helpen. We willen hen als het ware verrassen met voorstellen en oplossingen die niet altijd voor de hand liggen. We gaan door waar andere adviseurs stoppen. Voeten in de modder, vastbijten en alle kansen die zich voordoen benutten.”

Het maximale
Twee nieuwe producten getuigen van het innovatieve karakter van Worrell & Jetten. WJ-online is een volledig geautomatiseerd verwerkingssysteem van de financiële administratie. Met deze ‘productiestraat’ heeft de ondernemer altijd upto-date financiële informatie waarmee hij gericht kan sturen en worden pijn- en/of verbeterpunten door Worrell & Jetten tijdig gesignaleerd. Dat is effectief, bespaart geld en geeft houvast. WJ-sparrer traject is een unieke tool om ondernemers te helpen bij het opzetten én uitvoeren van hun strategisch plan. “Veel ondernemers worstelen met hun strategie en leven bij de waan van de dag. Met deze tool houden we spiegels voor en zetten aan tot concrete acties om doelen te bereiken. Dat past helemaal bij ons streven om het maximale uit elke onderneming te halen.”

 

Tekst Lizzy de Wilde fotografie Eelkje Colmjon

Deel dit bericht via

Inschrijven nieuwsbrief

Bekijk alle nieuwsbrieven