Nieuws Slim

Cliënt Blauwstof aan het woord

Slim, 23 augustus 2017

De 10-meting heeft onze sterk groeiende en beginnende onderneming rust gegeven en een glimlach!

Jan-Peter Ruis
Directeur Blauwstof

Twee en een half jaar geleden ben ik begonnen met mijn onderneming in maatwerk verpakkingen. Met een koffer vol 17 jaar bagage begon ik vol passie en overgave aan het avontuur. Binnen anderhalf jaar was het pand te klein en ben ik twee keer verhuisd. Ondanks dat ik voor mijn gevoel goed bezig was, liep ik kort daarop een beetje vast op mijn eigen succes. Diverse zaken kwamen op m’n pad waar ik nog niet eerder over had nagedacht en ik werd daardoor geleid.

Het succes werd door de nominatie voor de innovatieprijs Zoetermeer ook beloond. Met  een prachtige en inspirerende avond in de ‘Dutch Innovation Factory’ als gevolg. De plek waar ik na een eerdere inventarisatie verder aan de praat raakte met Worrell & Jetten. Mijn enthousiasme als ondernemer werd door de aanpak van SLIM Vooruit gemotiveerd. Ik koos voor een 10-meting om een heldere terugkoppeling te ontvangen van mijn onderneming en ondernemerschap én direct aan de slag te kunnen met tips en aandachtspunten.

Na een goed gesprek bij mij op kantoor werden mij juiste en kritische vragen gesteld. Op sommige kom ik zo antwoord geven, over sommige had ik nog niet nagedacht. Anderen daarentegen waren nog niet voor ons kleine en beginnende bedrijf bestemd,….dacht ik.

We stonden stil bij de start van ons bedrijf, hoe het nu ging en bij mijn visie op de korte en lange termijn. Alle onrust die bij mij speelde werd ineens een duidelijk puzzel met een prachtige afbeelding. Matthijs van Amsterdam en Bouke van der Heiden hebben mij in laten zien dat we geen klein bedrijfje meer zijn, maar een heus echt bedrijf!

Worrell & Jetten heeft ons in een rustig vaarwater gebracht, waardoor we niet meer naar achteren kijken maar naar de toekomst. Het dashboard SLIM Inzicht is één van de tools die wij gebruiken en ons antwoorden geeft voordat de vraag er ligt. We hebben beter inzicht in onze resultaten en kunnen inspelen op diverse ontwikkelingen zoals personeel. Onze doordachte keuzes (na de ontvangen tips en aandachtspunten) hebben ons goed geholpen met 120% meer omzet dan vorig jaar.

“De 10-meting in combinatie met het dashboard heeft ons als onderneming rust gegeven en inzicht in onze toekomst.

Jan-Peter Ruis, directeur Blauwstof

 

Blauwstof heeft jaren lange ervaring in vele soorten verpakking en productie methodes. Wij verwerken materialen zoals karton, kunststof, hout of metalen tot een verpakking. Door het custom design kunnen we de verpakking optimaliseren voor intern- extern transport of juist als opslag of presentatie verpakking.

Waterdichte koffers zijn onze expertise. Op MAXcases.nl kun je het hele overzicht bekijken. Van deze koffers hebben wij een grote voorraad liggen om de Europese markt snel aan te kunnen leveren. Deze waterdichte koffers zijn perfect aan te vullen met interieurs, bedrukkingen en vele opties.

Huidig project: MyCaseBuilder; Ontwerp zelf een interieur voor je koffer!

Deel dit bericht via

Inschrijven nieuwsbrief

Bekijk alle nieuwsbrieven