Nieuws Publicaties

Laat ICT voor je werken

Publicaties, 04 april 2014
Notice: Undefined index: popup in /home/customer/www/worrelljetten.nl/public_html/wp-content/themes/worrelenjetten/functions/shortcodes.php on line 25

Column in ZOETERMEER INTOBUSINESS voorjaar 2014
Martine

De computer is inmiddels uitgegroeid van een luxe reken- en typemachine, tot een onmisbaar communicatiemiddel in het dagelijks leven en in de dagelijkse werkzaamheden. Zelfs de helft van de ouderen kan geen dag zonder computer! In vrijwel iedere onderneming staat op elk bureau wel een computer en al die computers zijn vaak met elkaar verbonden in een netwerk. Maar daar houdt het natuurlijk niet op, ook uw netwerk is op het internet aangesloten en dus verbonden met alle andere netwerken in de wereld.

mr. Martine A Schwagermann FB

Die verbintenis is natuurlijk ideaal voor het snel vergaren van informatie en het kunnen delen van ideeën met anderen, het brengt natuurlijk ook risico’s met zich mee. Helaas zijn er altijd weer personen die voor eigen gewin of zomaar voor de lol, het leven van u als ondernemer, proberen te beschadigen. Via vervelende e-mails en stiekeme software, proberen ze het netwerk binnen te dringen en gevoelige informatie los te krijgen of systemen te ontregelen. Dit geeft dus de antivirus- en netwerk beveiligingsbedrijven weer een bestaansrecht. Gelukkig kunt u met behulp van de software- en hardwareproducten van deze bedrijven een hoop narigheid voorkomen. Maar wat nu als uw computer of erger nog server, er opeens mee ophoudt? Wat betekent dit voor de voortgang van uw onderneming?

Lees verder

De ontwikkelingen gaan in een steeds hoger tempo, waardoor het voor u als ondernemer vrijwel ondoenlijk wordt om van alle innovaties op ICT-gebied op de hoogte te blijven.

Is er een noodstroomvoorziening die bij stroomuitval tijdelijk opvang biedt? Heeft u uw gegevens op een andere locatie nog opgeslagen, zodat u niet alles kwijt bent bij uitval? Loop ik onbedoelde bedrijfsrisico’s, zijn mijn gegevens juist en voldoende beveiligd?

Voor deze en andere vragen hebben we bij Worrell & Jetten een ICT-scan ontwikkeld om samen met u het volledige ICT-landschap door te nemen , specifieke aandachtspunten te traceren en aan te pakken. Onze deskundige en procesmatige aanpak kan voor u van toegevoegde waarde zijn. Ook eventuele wensen met betrekking tot virtualisering en outsourcing van uw software en hardware komt natuurlijk hierin aan bod. Misschien is de Cloud voor uw bedrijfsprocessen de oplossing of juist niet.

Graag gaan we samen met u op zoek naar een omgeving die, eventueel met behulp van  relaties uit het netwerk van Worrell & Jetten, u met een gerust hart laat doen waar u goed in bent. Ondernemen!

Reageren? m.schwagermann@worrelljetten.nl

Tekst Martine A. Schwagermann FB | Fotografie John Brussel

Deel dit bericht via

Inschrijven nieuwsbrief

Bekijk alle nieuwsbrieven