Nieuws Algemeen

WJ Cloud

Algemeen, 26 november 2014

WJonlineaHeeft u al eens nagedacht over het verwerken van uw gehele (personeels)administratie in de cloud? Weet u welke mogelijkheden tegenwoordig beschikbaar zijn om uw boekhouding efficiënt en realtime te verwerken? Worrell & Jetten kan u helpen om eenvoudig uw hedendaagse (online) financiële administratie te verwerken. Met behulp van de huidige automatiseringstechnieken wordt uw (online) financiële administratie realtime, doeltreffend en digitaal verwerkt waarbij de veiligheid en waarborging van gegevens voorop staan.

Financiële administratie
Worrell & Jetten heeft gekozen voor een twee sporen beleid, dit om onze (toekomstige) klanten een zo breed mogelijk aanbod te bieden voor het verwerken van de administratie. Dit heeft geleid tot een samenwerking met Twinfield en Exact-online. Dit zijn beide zeer geavanceerde boekhoudpakketten. Wij ondersteunen u uiteraard ook indien u met een ander (online) boekhoudpakket werkt.

Twinfield (www.twinfield.nl) is eenvoudig te koppelen met vele andere software oplossingen, zoals bijvoorbeeld logistieke software, rapportage tools en scanoplossingen. Exact-online (www.exactonline.nl) is meer modulair van opzet. Maar ook bij Exact zijn er een groot aantal koppelingen met software oplossingen van derden.

Voor verdere informatie klik hier

Deel dit bericht via

Inschrijven nieuwsbrief

Bekijk alle nieuwsbrieven