Over W&J Over Ons

Samen SLIM ondernemen.

W&J helpt u SLIM te ondernemen en uw doelen te behalen. Ons team van specialisten staat met grote betrokkenheid en gedrevenheid voor u klaar. Om te klankborden, mee te denken, te adviseren en aan te pakken.

U staat voor ons centraal, met uw ambities en uw doelen. Onze multidisciplinaire dienstverlening stemmen wij zorgvuldig op u af. Lees meer over strategisch advies, accountancy, fusies en overnames, belastingen, juridische vraagstukken en pensioenen tot salaris & HRM, IT en de administratieve organisatie.

We begeleiden MKB-ondernemers die net zijn gestart, ondernemers die willen veranderen of groeien en ondernemers die op de drempel staan van hun pensioen. We staan klaar voor ondernemers die met ons willen sparren over uiteenlopende aandachts- en verbeterpunten. Als strategisch partner weten wij wat u bezighoudt en wat in uw branche speelt.

Voor al uw ondernemingsvragen kunt u terecht bij onze specialisten, uw persoonlijke relatiemanager helpt u het juiste pakket aan diensten te selecteren. Een totaaladvies op maat dus met een transparante prijsstelling en waarbij de kwaliteit gewaarborgd wordt. We spreken duidelijke taal. Úw taal. Want ook wij zijn ondernemer.

Als professionele accountants mag verwacht worden dat wij integer handelen. We zijn aangesloten bij de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) . Ook staan we ingeschreven in het Register Adviseur Bedrijfsopvolging (RAB). Op alle ondernemingsterreinen hebben we vergaande vakkennis én praktijkervaring in uiteenlopende branches, die wij doelgericht voor u inzetten. Tevens zullen wij naast het belang van de cliënt ook het belang van de stakeholders dienen.

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Met lef en creativiteit. Welkom bij W&J!