WJ ONLINE

BOEKHOUDEN WAS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG!

  • LAAT U UW ADMINISTRATIE IN DE CLOUD VERWERKEN?
  • MAAKT U EFFICIENT GEBRUIK VAN KOPPELINGEN?
  • HEEFT U OVERAL EN ALTIJD INZICHT IN UW ACTUELE CIJFERS?
  • STUURT U DIRECT BIJ MET ACTUELE MANAGEMENT INFORMATIE?

Bekijk hoe wij uw zorgen uit handen nemen

Samen met onze innovatieve onlinepartners van Basecone, Twinfield, Exact Online en Visionplanner nemen wij uw zorg van de administratieve verwerking uit handen. Met behulp van geautomatiseerde koppelingen naar bankrekeningen, salaris administratie, kassasysteem, projectadministratie, webshop en activamodule wordt uw financiële administratie online en efficiënt verwerkt. Nadat wij uw financiële administratie realtime hebben bijgewerkt, heeft u direct inzicht in uw actuele cijfers, afgezet tegen de begroting. U bent hierdoor in staat tijdig bij te sturen en uw gekozen strategie bij te stellen, tezamen met uw persoonlijke adviseur.

WJonline adviesgesprek

Alle voordelen van WJ Online voor u op een rijtje:

Cliëntportaal
Via ons WJonline cliëntportaal hebt u toegang tot uw elektronisch dossier en bieden wij u documenten aan ter goedkeuring en doorzending naar bijvoorbeeld de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel. We houden u in het portaal op de hoogte van relevante actuele nieuwsberichten en heeft u de mogelijkheid direct door te gaan naar uw Basecone, Twinfield, Exact Online en Visionplanner, zonder daarvoor opnieuw te moeten inloggen.

Digitaal en veilig archief
De (geautoriseerde) in- en verkoopfacturen worden eenvoudig via de scan- en herkensoftware van Basecone digitaal verwerkt in Exact Online en Twinfield. U heeft toegang tot uw eigen digitale en fiscusproof archief en kunt de papierstroom terugdringen. Tevens worden alle documenten veilig bewaard conform de fiscale termijn van tien jaar en worden back-ups en updates automatisch uitgevoerd.

Directe bankkoppeling
Vanuit Twinfield en Exact Online is er een automatische koppeling te maken met de Rabobank, ING Bank, ABN AMRO Bank en KNAB Bank. Hierdoor worden de bankmutaties dagelijks aangeboden in uw financiële administratie. Door gebruik te maken van herkenningscodes, verwerken wij snel en efficiënt alle bankmutaties. Voor andere banken is het mogelijk om met behulp van een MT940 bestand uw bankmutaties eenvoudig in te lezen en snel te verwerken.

Salaris/HRM
Worrell & Jetten maakt gebruik van NMBRS voor verwerking van uw salaris- en personeelsgegevens. NMBRS heeft een directe koppeling naar Exact Online en Twinfield waardoor de maandelijkse loonjournaalpost automatisch in uw administratie verwerkt wordt. Daarnaast worden alle nettolonen maandelijks via een betaalbatch klaargezet. Ook beschikt NMBRS over een uitgebreide HR module met diverse HR-rapportages.

Overige koppelingen

  • Kassa software: voor de detailhandel en horeca is het mogelijk om uw kassasoftware te koppelen aan Twinfield of Exact Online. De financiële output wordt automatisch verwerkt in uw administratie, zonder extra handmatige handelingen.
  • Webshop: ook voor uw webshop mutaties is er een directe koppelingsmogelijkheid. De financiële afhandeling en voorraadadministratie van de in- en verkopen worden automatisch bijgewerkt in uw administratie.
  • Met diverse uren- en projectadministratie software is uitstekend een koppeling te maken met Twinfield en Exact Online.

Betaalbatches
Periodiek zetten wij de betaalbatch voor u klaar zodat u met één druk op de knop alle betalingen aan uw leveranciers verricht, dit bespaart u tijd.

Managementinformatie
Door gebruik te maken van bovengenoemde koppelingen en software heeft u realtime inzicht in uw onderneming met behulp van ons online rapportagedashboard. Zo heeft u inzicht in uw financiële resultaten van vandaag, zowel grafisch als cijfermatig, afgezet tegen de begroting. Op deze wijze bent u in staat tezamen met uw persoonlijke adviseur periodiek de cijfers met elkaar te bespreken en indien nodig uw gekozen strategie bij te stellen. Uw adviseur helpt u bovendien met het nemen van de juiste acties om uw doelen te realiseren.

SLIM ondernemen is een bewuste keuze.

VRAAG HIER UW WJONLINE ADVIESGESPREK AAN